Jídelní lístek

Jídelní lístek v týdnu od 15. do 19. července 2019

Odlehčená strava

Pondělí: Polévka –  PÓRKOVÁ S BRAMBOREM

A.  SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, KNEDLÍK
B.  FRANCOUZSKÉ BRAMBORY, OKURKA
C.  VEPŘOVÁ SMĚS S PAPRIKAMI, RAJČATY, CUKETOU A BYLINKAMI, RÝŽE
D.  TĚSTOVINY ZAPEČENÉ S TVAROHEM A ROZINKAMI
E.  KUŘECÍ MASO S MAKARÓNY A JEMNOU ZELENINOVOU OMÁČKOU


Úterý: Polévka  –  BRAMBOROVÁ S KVĚTÁKEM

A.  VEPŘOVÝ PERKELT S PAPRIKOU, RÝŽE
B.  TĚSTOVINY ZAPEČENÉ S MLETÝM MASEM A PAPRIKAMI
C.  PEČENÉ KUŘECÍ STEHÝNKO, KVĚTÁK S KAROTKOU, BRAMBOR
D.  SMAŽENÉ ŽAMPIONY, BRAMBOR
E.  UZENÉ MASO, ŠPENÁT, BRAMBOR


Středa: Polévka – DRŮBKOVÁ S TĚSTOVINOU

A.   PRAŽSKÁ VEPŘOVÁ PLEC, KNEDLÍK
B.   PENNE PROMÍCHANÉ S KUŘECÍMI KOUSKY, BROKOLICÍ A BAZALKOVÝM PESTEM
C.   JITRNICOVÝ PREJT, BRAMBOR, DUŠENÉ ZELÍ
D.   DOMÁCÍ PERNÍK S MARMELÁDOU
E.   SMAŽENÝ SÝR, AMERICKÝ BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA


Čtvrtek: Polévka –  GULÁŠOVÁ

A.  VEPŘOVÁ KÝTA PO BURGUNDSKU, KNEDLÍK
B.  KOVBOJSKÉ FAZOLE, PEČIVO
C.  TRESKA PEČENÉ V BYLINKÁCH, BRAMBOR
D.  KRUPICOVÁ KAŠE S KAKAEM A MÁSLEM, KOMPOT
E.  MARINOVANÁ KUŘECÍ PRSÍČKA NA ZELENIN. SALÁTĚ, BAGETKA


Pátek: Polévka – KMÍNOVÁ S KRUPICÍ A VEJCEM

A.   KUŘE PEČENÉ NA CITRONU S MEDEM , ZAPEČENÝ SMETANOVÝ BRAMBOR
B.   VEPŘOVÉ PLÁTKY S ITALSKÝM SALÁTKEM, BAGETKA
C.   DRŮBEŽÍ SEKANÁ PEČENĚ ZAPEČENÉ SE SÝREM A PAPRIKOU, BRAMBOR
D.   RÝŽE ZAPEČENÁ S KVĚTÁKEM, BROKOLICÍ, MRKVÍ A SÝREM
E.   VEPŘOVÁ ROLÁDA PLNĚNÁ SÝREM A UZENINOU, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR

 



 

Jídelní lístek v týdnu od 22. do 26. července 2019

Odlehčená strava

Pondělí:  Polévka – HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENINOU A KAPÁNÍM

A.  ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ, KNEDLÍK
B.  PEČENÉ KUŘE S NÁDIVKOU, PAŽITKOVÝ BRAMBOR
C.  ČOČKA NA KYSELO, PÁREK, OKURKA
D.  PEČENÁ DÝNĚ HOKKAIDO S DIPEM, BRAMBOR
E.  LASAGNE S TUŇÁKEM ZAPEČENÉ SE SÝREM


Úterý:  Polévka –  HRSTKOVÁ

A.   HAMBURSKÁ VEPŘOVÝ KÝTA, KNEDLÍK
B.   SMAŽENÝ KARBANÁTEK, BRAMBOROVÁ KAŠE
C.   KUŘECÍ JATÝRKA S PAPRIKAMI, RAJČATY A KARI, RÝŽE
D.   RÝŽOVÁ MLÉČNÁ KAŠE S OVOCNÝM PŘELIVEM
E.   KRŮTÍ MASO NA ZELENINĚ S MAŠLIČKAMI

 

Středa:  Polévka – MINESTRONE

A.   VEPŘOVÁ PLEC NA ZPŮSOB ZVĚŘINY, TĚSTOVINA
B.   CELESTÝNSKÉ KUŘE, RÝŽE
C.   BRAMBORY ZAPEČENÉ S KOŘENĚNÝM MLETÝM MASEM A PAPRIKOU, ZELNÝ SALÁT
D.   VAŘENÉ VEJCE, KOPROVÁ OMÁČKA, BRAMBOR
E.   KRKOVIČKA PODLE UZENÁŘE, RÝŽE


Čtvrtek:  Polévka – ČESNEKOVÁ S BRAMBOREM A VEJCEM

A.  VEPŘOVÉ VÝPEČKY, LEPENICE SE SLANINOU A CIBULKOU
B.  DŽUVEČ S KUŘECÍM MASEM, OKURKA
C.  DĚČÍNSKÁ VEPŘOVÁ KAPSA, RÝŽE
D.  KVĚTÁKOVÝ MOZEČEK, PAŽITKOVÝ BRAMBOR
E.  UZENÉ MASO S ČESNEKOVU ŠŤÁVOU, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, ŠPENÁT


Pátek:   Polévka – ZELENINOVÁ S KUS-KUSEM

A.   VEPŘOVÁ PEČENĚ, KNEDLÍK, ZELÍ
B.   PLNĚNÉ PAPRIKY, RAJSKÁ OMÁČKA, RÝŽE
C.   SMAŽENÝ MLETÝ ŘÍZEK SE ZELENINOU, AMERICKÝ BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA
D.   TVAROHOVÁ ŽEMLOVKA
E.   NA RAJČATECH PEČENÉ HOVĚZÍ MASO PROTÝKANÉ SLANINOU, TĚSTOVINA

















 





 


Provozní doba

Po - Pá 7:00 - 22:00

So - Ne
na základě dohody

Rychlý kontakt

Jan Porubský
Telefon: 775 122 068
E-mail:
info@antonia.cz

Jsme členem asociace poskytovatelů sociálních služeb

Asociace poskytovatelů sociálních služeb

 

Sociální služby jsou spolufinancovány Středočeským krajem

Stredocesky kraj