Jídelní lístek

Jídelní lístek v týdnu od 3. do 7. února 2020

Odlehčená strava

Pondělí: Polévka –  HRACHOVÁ SE SLANINOU

A.  VEPŘOVÉ MEDAILONKY S HOUBAMI, KNEDLÍK
B.  KRŮTÍ STEHENNÍ PLÁTEK NA PAPRICE, RÝŽE
C.  PARDUBICKÝ GULÁŠ, TĚSTOVINA
D.  VAŘENÁ BROKOLICE SE SÝROVOU OMÁČKOU, PAŽITKOVÝ BRAMBOR
E.  PEČENÉ HOVĚZÍ MASO NA BALSAMICU S HRÁŠKEM A RÝŽÍ


Úterý: Polévka  –  DRŮBEŽÍ S VAJEČNOU SEDLINOU

A.   SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE
B.   PLOVDICKÉ VEPŘOVÉ MASO, ŠPAGETY
C.   MEXICKÉ FAZOLE S KOUSKY ANGLICKÉ SLANINY, CHLÉB
D.   ŠPENÁTOVÉ LASAGNE
E.   UZENÉ MASO SE ŠVESTKOVOU OMÁČKOU,  KNEDLÍK


Středa: Polévka – PÓRKOVÁ S BRAMBOREM

A.   VEPŘOVÁ CIKÁNSKÁ, KNEDLÍK
B.   FUSILLI S DRCENÝMI RAJČATY A VEPŘOVÝM MLETÝM MASEM, SYPANÉ SÝREM
C.   PEČENÉ KOŘENĚNÉ RYBÍ FILÉ, BRAMBOR, ZELENÝ HRÁŠEK NA MÁSLE
D.   SMAŽENÉ ŽAMPIONY , AMERICKÝ BRAMBOR , TATARSKÁ OMÁČKA
E.   VEPŘOVÉ MASO PEČENÉ NA ČESNEKU S BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM


Čtvrtek: Polévka –  GULÁŠOVÁ

A.  KUŘECÍ SOTÉ S PRAŽENÝMI ARAŠÍDY A JARNÍ CIBULKOU, RÝŽE
B.  ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S UZENÝM MASEM, HRÁŠKEM, PAPRIKOU A SÝREM
C.  PLÁTEK Z VEPŘOVÉ KÝTY S PEPŘOVOU OMÁČKOU A MAČKANÝM CIBULOVÝM BRAMBOREM
D.  ŠKUBÁNKY S MÁKEM, KOMPOT
E.  ŠUNKA S CHŘESTEM, HOLANDSKOU OMÁČKOU A BRAMBOREM


Pátek: Polévka – HOVĚZÍ S DROBENÍM

A.   SEKANÁ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, KNEDLÍK
B.   VEPŘOVÝ ZÁVITEK S PÓRKEM, KARI RÝŽE
C.   ZAPEČENÉ MAĎARSKÉ BRAMBORY
D.   SMAŽENÁ SMĚS ZELENINY, BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA
E.   ŠOULET S UZENOU KRKOVICÍ, KYSELÁ OKURKA

 



 

Jídelní lístek v týdnu od 27. do 31. ledna 2020

Odlehčená strava

Pondělí:  Polévka – SRDÍČKOVÁ S RÝŽÍ

A.  VEPŘOVÉ ČEVABČIČI S BRAMBOREM A HOŘČICÍ
B.  VEPŘOVÁ PLEC, KŘENOVÁ OMÁČKA, KNEDLÍK
C.  BOLOŇSKÉ TĚSTOVINY SE SÝREM
D.  CUKETOVÉ PLACIČKY S VAŘENÝM PETRŽELOVÝM BRAMBOREM
E.  KUŘECÍ NUDLIČKY NA KARI S RÝŽÍ


Úterý:  Polévka – SELSKÁ

A.   ŠTĚPÁNSKÁ VEPŘOVÁ, KNEDLÍK
B.   TĚSTOVINY PROMÍCHANÉ S MLETÝM KOŘENĚNÝM MASEM A RAJČATY SYPANÉ SÝREM
C.   HOVĚZÍ PEČENĚ NA SLANINĚ S TĚSTOVINOU
D.   KVĚTÁKOVÝ MOZEČEK, BRAMBOR
E.   MORAVSKÝ VRABEC, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, ZELÍ

 

Středa:  Polévka – PÓRKOVÁ S BRAMBOREM

A.  SMAŽENÝ ŘÍZEK, BRAMBOR
B.  PLNĚNÉ PAPRIKY, RAJSKÁ OMÁČKA, TĚSTOVINA
C.  MAĎARSKÉ ZAPEČENÉ BRAMBORY
D.  KROUPOVÉ RIZOTO S GRILOVANOU CUKETOU
E.  VEPŘOVÝ PLÁTEK NA ZELENÉM PEPŘI S OPEČENOU SLANINOU, RÝŽE


Čtvrtek:  Polévka – HOVĚZÍ S TĚSTOVINOU

A.  FRANKFURTSKÁ SEKANÁ SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM
B.  RYBÍ FILÉ ZAPEČENÉ V SÝRU, SMETANOVÉ BRAMBORY
C.  ŠOULET S KLOBÁSOU, KYSELÁ OKURKA
D.  DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S KRÉMEM
E.  KUŘECÍ PRSÍČKO NA HOUBÁCH, MAKARÓNY


Pátek:   Polévka – HRSTKOVÁ

A.   TORTILLA S MASOVOU SMĚSÍ
B.   SMAŽENÝ KAPUSTOVÝ KARBANÁTEK, BRAMBOR
C.   VEPŘOVÁ JÁTRA SE ZELENINOU A MANDLEMI, RÝŽE
D.   BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY SE ŠKVARKY, LISTOVÝ ŠPENÁT
E.   HOVĚZÍ MASO PEČENÉ SE ŠUNKOU, TĚSTOVINA PENNE

















 





 


Provozní doba

Po - Pá 7:00 - 22:00

So - Ne
na základě dohody

Rychlý kontakt

Jan Porubský
Telefon: 775 122 068
E-mail:
info@antonia.cz

Jsme členem asociace poskytovatelů sociálních služeb

Asociace poskytovatelů sociálních služeb

 

Sociální služby jsou spolufinancovány Středočeským krajem

Stredocesky kraj