Jídelní lístek

Jídelní lístek v týdnu od 27. do 31. května 2019

Odlehčená strava

Pondělí: Polévka –  GULÁŠOVÁ

A.  VEPŘOVÉ MASO, OKURKOVÁ SMETANOVÁ OMÁČKA, KNEDLÍK
B.  KUŘE NA DIVOKO, BRAMBOR
C.  KUŘECÍ RIZOTO S HRÁŠKEM A PAPRIKOU SYPANÉ SÝREM
D.  JABLKOVO TVAROHOVÁ ŽEMLOVKA
E.  DUŠENÁ ŠUNKA, BRAMBOROVÁ KAŠE, ZELENINOVÝ SALÁT


Úterý: Polévka  –  KULAJDA S VEJCEM

A.  HOVĚZÍ MASO PEČENÉ NA ČESNEKU, KNEDLÍK, ŠPENÁT
B.  PEČENÉ KUŘE S NÁDIVKOU, BRAMBOROVÁ KAŠE
C.  VEPŘOVÉ VÝPEČKY, BRAMBOR, ZELÍ
D.  HRACHOVÁ KAŠE S OSMAŽENOU CIBULKOU, VAŘENÉ VEJCE, KYSELÁ OKURKA
E.  VEPŘOVÉ MASO PEČENÉ NA SUŠENÝCH RAJČATECH A ROZMARÝNU, RÝŽE


Středa: Polévka –  DRŮBEŽÍ S TĚSTOVINOU

A.   MAĎARSKÝ VEPŘOVÝ PERKELT, RÝŽE
B.   PEČENÉ RYBÍ FILÉ, BRAMBOR, MRKVOVÝ SALÁT
C.   KRŮTÍ STEHENNÍ PLÁTEK PO SRBSKU, TĚSTOVINA
D.   FAZOLE V PIKANTNÍ RAJSKÉ OMÁČCE, BAGETKA
E.   CIKÁNSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, FARFÁLE


Čtvrtek: Polévka – OVAROVÁ S KROUPAMI

A.  HOVĚZÍ MASO, KOPROVÁ OMÁČKA, KNEDLÍK
B.  ŠPAGETY AGLIO-OLIO
C.  PŘÍRODNÍ MLETÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, SÝROVÁ OMÁČKA, AMERICKÝ BRAMBOR
D.  KVĚTÁKOVÝ MOZEČEK, BRAMBOR
E.  TORTILLA PLNĚNÉ KUŘECÍM MASEM, ZELENINOU A TVAROHOVÝM DIPEM


Pátek: Polévka –  ZELENINOVÁ S KAPÁNÍM

A.  VEPŘOVÁ ROLÁDA, ZAPEČENÝ SMETANOVÝ BRAMBOR
B.  PENNE S KUŘECÍMI KULIČKAMI A DUŠENÝMI RAJČATY
C.  KUŘECÍ ČÍNA S KARI RÝŽÍ
D.  DOMÁCÍ POVIDLOVÉ BUCHTY
E.  SEKANÁ SVÍČKOVÁ, KNEDLÍK

 



 

Jídelní lístek v týdnu od 3. do 7. června 2019

Odlehčená strava

Pondělí:  Polévka – DRŮBKOVÁ S TĚSTOVINOU

A.  SMAŽENÁ KUŘECÍ JÁTRA, BRAMBOROVÁ KAŠE, ZELNÝ SALÁT S KŘENEM
B.  KUŘECÍ MASO NA SMETANĚ, TĚSTOVINA
C.  SÝROVÝ NÁKYP S RÝŽÍ A KLOBÁSOU, KEČUP
D.  BÍLÉ FAZOLE V RAJSKÉ CHILLI OMÁČCE, SÁZENÉ VEJCE, PEČIVO
E.  VEPŘOVÉ NUDLIČKY GYROS, RÝŽE


Úterý:  Polévka –  ČOČKOVÁ

A.   UZENÉ MASO SE ŠVESTKOVOU OMÁČKOU, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK
B.   MAĎARSKÝ VEPŘOVÝ GULÁŠ, TĚSTOVINA
C.   PLNĚNÉ PAPRIKY, RAJSKÁ OMÁČKA, RÝŽE
D.   BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM, ŠVESTKOVÝ KOMPOT
E.   PEČENÝ SEKANÝ ŘÍZEK, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S CIBULKOU A ŠKVARKY

 

Středa:  Polévka – UZENÁ S KAPÁNÍM

A.  PEČENÁ SELSKÁ VEPŘOVÁ PLEC, KNEDLÍK, ZELÍ
B.  PEČENÉ UZENÉ KUŘECÍ STEHÝNKO, BRAMBOR, JABLKOVÝ KŘEN
C.  SMAŽENÝ KVĚTÁK, BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA
D.  LASAGNE ZAPEČENÉ SE ŠPENÁTEM A SMETANOU
E.  KUŘECÍ PRSÍČKO PODLE RYCHTÁŘE (JÁTRA,SLANINA,CIBULE), PAŽITKOVÝ BRAMBOR


Čtvrtek:  Polévka – BROKOLICOVÁ

A.  ALSASKÉ ZELÍ, KNEDLÍK
B.  RYBÍ FILÉ PEČENÉ NA KMÍNĚ A JOGURTU, KARI BRAMBORY
C.  ZELENINOVÉ RIZOTO, MRKVOVÝ SALÁT
D.  KRUPICOVÁ KAŠE S OVOCNÝM PŘELIVEM
E.  SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE


Pátek:   Polévka – FRANKFURTSKÁ

A.  VEPŘOVÉ NUDLIČKY S PÓRKEM A ZÁZVOREM, RÝŽE
B.  ZADĚLÁVANÁ KAPUSTA S VEPŘOVÝM MASEM, BRAMBOR
C.  TĚSTOVINY ZAPEČENÉ S BROKOLICÍ A RAJČATY, SALÁT COLESLAW
D.  DUŠENÁ SMĚS ZELENINY, SÁZENÉ VEJCE, BRAMBOR
E.  HOVĚZÍ NUDLIČKY PO BURGUNDSKU, KNEDLÍK

















 





 


Provozní doba

Po - Pá 7:00 - 22:00

So - Ne
na základě dohody

Rychlý kontakt

Jan Porubský
Telefon: 775 122 068
E-mail:
info@antonia.cz

Jsme členem asociace poskytovatelů sociálních služeb

Asociace poskytovatelů sociálních služeb

 

Sociální služby jsou spolufinancovány Středočeským krajem

Stredocesky kraj