Jídelní lístek

Jídelní lístek v týdnu od 2. do 6. března 2020

Odlehčená strava

Pondělí: Polévka –  BROKOLICOVÁ SE SMETANOU

A.  KROUPOVÝ PREJT, BRAMBOR, KYSANÉ ZELÍ
B.  ZNOJEMSKÁ VEPŘOVÁ, KNEDLÍK
C.  BOLOŇSKÉ TĚSTOVINY S VEPŘOVÝM MASEM, MÍCHANÝ ZELENINOVÝ   SALÁT
D.  TORTILLA PLNĚNÁ ZELENINOU SE SÝREM
E.  ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK S BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM


Úterý: Polévka  –  LUŠTĚNINOVÁ

A.   PEČENÝ PÁRKOVÝ BŮČEK S  KNEDLÍKEM
B.   PŘÍRODNÍ VEPŘOVÝ PLÁTEK, RÝŽE
C.   SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY, BRAMBOROVÁ KAŠE
D.   HOUBOVÉ RIZOTO, SÝR
E.   KUŘECÍ ROLÁDA PLNĚNÁ ŠPENÁTEM S BRAMBOREM


Středa: Polévka – HOUBOVÁ BÍLÁ

A.   SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, KNEDLÍK
B.   PAPRIKÁŠ Z KUŘECÍHO MASA, TĚSTOVINA
C.   PIKANTNÍ JÁTROVÉ NUDLIČKY, RÝŽE
D.   KUS-KUS SE ZELENINOU A OLIVAMI, RAJSKÝ SALÁT
E.   VEPŘOVÁ LÍČKA NA MAJORÁNCE S ČESNEKEM A ŽAMPIONY, BRAMBOR


Čtvrtek: Polévka –  KAPUSTOVÁ S BRAMBOREM

A.  BRAMBORY ZAPEČENÉ S KOŘENĚNÝM MLETÝM MASEM A PAPRIKOU, ZELNÝ SALÁT
B.  PEČENÉ KUŘE NA MÁSLE SE ZELENINOU, CHLÉB
C.  FUSILLI S KOŘENĚNÝM MLETÝM MASEM A RAJČATY, SYPANÉ SÝREM
D.  TVAROHOVÁ ŽEMLOVKA S OVOCEM
E.  ROZLÍTANÝ  PTÁČEK S RÝŽÍ


Pátek: Polévka – DRŮBEŽÍ S KRUPICÍ A VEJCEM

A.   ČEVABČIČI, BRAMBOR, HOŘČICE
B.   CIKÁNSKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ S TĚSTOVINOU
C.   PEČENÁ TRESKA S BYLINKOVOU OMÁČKOU, BRAMBOROVÁ KAŠE
D.   KYNUTÉ POVIDLOVÉ KNEDLÍKY SE SKOŘICOVÝM CUKREM A MÁSLEM
E.   HOVĚZÍ NUDLIČKY STROGANOFF S JASMÍNOVOU RÝŽÍ

 



 

Jídelní lístek v týdnu od 9. do 13. března 2020

Odlehčená strava

Pondělí:  Polévka – GULÁŠOVÁ

A.  SRBSKÉ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO, TĚSTOVINA
B.  VEPŘOVÉ MASO NA ČESNEKU, BRAMBOR, ŠPENÁT
C.  KUŘECÍ NA PÓRKU S RÝŽÍ
D.  KVĚTÁKOVÝ MOZEČEK S VEJCEM, BRAMBOR
E.


Úterý:  Polévka –  DRŮBEŽÍ S TĚSTOVINOU

A.   SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM
B.   VEPŘOVÁ MASOVÁ SMĚS SE ZELENINOU A TĚSTOVINOVOU RÝŽÍ
C.   SMĚS DUŠENÉ ZELENINY, BRAMBOR, SAZENÉ VEJCE
D.   SMAŽENÝ KAPUSTOVÝ KARBANÁTEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ
E.  

 

Středa:  Polévka – KALDOUN

A.   PEČENÁ BÍLÁ KLOBÁSA S BRAMBOREM, MERUŇKOVÝ KOMPOT
B.  
VEPŘOVÉ MASO, KOPROVÁ OMÁČKA, KNEDLÍK
C.   UZENÉ MASO, BRAMBOROVÁ KAŠE, KYSELÁ OKURKA
D.   ŠPAGETY AGLIO OLIO , SYPANÉ SÝREM
E. 


Čtvrtek:  Polévka – HOVĚZÍ S JÁTROVOU ZAVÁŘKOU

A.  VEPŘOVÉ VÝPEČKY S BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM
B.  NASTAVENÁ KAŠE, PÁREK, KYSELÁ OKURKA
C.  VEPŘOVÉ RIZOTO, ZELNÝ SALÁT S MRKVÍ
D.  SMAŽENÉ ŽAMPIONY, BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA
E. 


Pátek:   Polévka – ZELENINOVÁ S KRUPIČKOU

A.   SMAŽENÝ VEPŘOVÝ KARBANÁTEK S BRAMBOREM, KYSELÁ OKURKA
B.   VEPŘOVÁ PLEC PEČENÁ NA SLANINĚ, RÝŽE
C.   ZELENINOVÝ DŽUVEČ, CHLÉB
D.   BAVORSKÉ VDOLEČKY SE ZAKYSANOU SMETANOU
E.  

















 





 


Provozní doba

Po - Pá 7:00 - 22:00

So - Ne 7:00 - 22:00

Rychlý kontakt

Jan Porubský
Telefon: 775 122 068
E-mail:
info@antonia.cz

Jsme členem asociace poskytovatelů sociálních služeb

Asociace poskytovatelů sociálních služeb

 

Sociální služby jsou spolufinancovány Středočeským krajem

Stredocesky kraj