Jídelní lístek

Jídelní lístek v týdnu od 9. do 13. prosince 2019

Odlehčená strava

Pondělí: Polévka –  ČOČKOVÁ

A.  BRATISLAVSKÁ VEPŘOVÁ, KNEDLÍK
B.  ŠPAGETY S RAJČATY A OLIVAMI SYPANÉ SÝREM
C.  SMAŽENÝ KARBANÁTEK, BRAMBOROVÁ KAŠE
D.  VAJEČNÁ OMELETA SE ŽAMPIONY A ŠPENÁTEM
E.  KUŘECÍ GULÁŠ PO SRBSKU, RÝŽE


Úterý: Polévka  –  HOVĚZÍ S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY

A.   MAĎARSKÉ RIZOTO SE ZELENINOU, SYPANÉ SÝREM
B.   VEPŘOVÉ MASO PEČENÉ NA ČESNEKU, KNEDLÍK
C.   PEČENÉ UZENÉ S ROZMARÝNOVÝMI BRAMBORY, ZELNÝ SALÁT
D.   ČOČKA NA KYSELO, SÁZENÉ VEJCE, KYSELÁ OKURKA
E.   KUŘECÍ ROLÁDA S JARNÍ NÁDIVKOU A BRAMBOROVOU KAŠÍ


Středa: Polévka – UZENÁ S RÝŽÍ

A.   JITRNICOVÝ PREJT S BRAMBOREM A SALÁTEM Z KYSANÉHO ZELÍ
B.   ZAPEČENÉ BRAMBORY S BROKOLICÍ, KVĚTÁKEM A SÝREM
C.   PŠTROSÍ VEJCE S BRAMBOREM
D.   LÍVANCE S POVIDLY A TVAROHEM
E.   KUŘE A LÁ KACHNA S ČERVENÝM ZELÍM A HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM


Čtvrtek: Polévka –  PÓRKOVÁ S BRAMBOREM

A.  OPEČENÝ PÁREK, BRETAŇSKÉ FAZOLE
B.  PRAŽSKÁ SEKANÁ PEČENĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE
C.  SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, KNEDLÍK
D.  OVESNÁ OVOCNÁ KAŠE
E.  SLOVÁCKÉ HALUŠKY SE ZELÍM A TRHANÝM UZENÝM STEHNEM


Pátek: Polévka – FRANKFURTSKÁ S UZENINOU

A.   KUŘE S NÁDIVKOU, BRAMBOR
B.   HOVĚZÍ ŠTĚPÁNSKÁ S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM
C.   ŘECKÁ MASOVÁ MUSAKA S JOGURTEM A GRILOVANÝM LILKEM
D.   SMAŽENÝ KVĚTÁK, BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA
E.   GNOCCHI S KUŘECÍM MASEM A SÝREM

 



 

Jídelní lístek v týdnu od 16. do 20. prosince 2019

Odlehčená strava

Pondělí:  Polévka – DÝŇOVÁ

A.  KUŘE NA PAPRICE S TĚSTOVINOU
B.  ČEVABČIČI, BRAMBOR, HOŘČICE
C.  FAZOLE CHILLI NOC CARNE, CHLÉB
D.  VAŘENÁ BROKOLICE SE SÝROVOU OMÁČKOU, PAŽITKOVÝ BRAMBOR
E.  PEČENÉ HOVĚZÍ MASO NA BALSAMICU S HRÁŠKEM A RÝŽÍ


Úterý:  Polévka –  KRÉMOVÁ PETRŽELOVÁ

A.   KUŘECÍ STEHÝNKO NA ZBOJNICKÝ ZPŮSOB, TĚSTOVINA
B.   DEBRECÍNSKÝ GULÁŠ, RÝŽE
C.   KAPUSTOVÝ NÁKYP SE SÝREM, BRAMBOR
D.   HOUBOVÉ RIZOTO SE SÝREM
E.   KUŘECÍ ROLÁDA PLNĚNÁ ŠPENÁTEM, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK

 

Středa:  Polévka – HOUBOVÁ BÍLÁ

A.   VEPŘOVÝ ZÁVITEK S KŘENOVOU OMÁČKOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
B.   PLOVDICKÉ VEPŘOVÉ MASO, ŠPAGETY
C.   KUŘECÍ MASO NA INDICKÝ ZPŮSOB, RÝŽE
D.   STŘEDOMOŘSKÝ CIZRNOVÝ SALÁT S BAGETKOU
E.   KLATOVŠTÍ RARÁŠCI, AMERICKÝ BRAMBOR, KEČUP


Čtvrtek:  Polévka – KAPUSTOVÁ S VEJCI

A.  SEKANÁ PEČENĚ S BRAMBOROVOU KAŠÍ
B.  PENNE V SÝROVÉ OMÁČCE SE ŠUNKOU A ANGLICKOU SLANINOU
C.  KRŮTÍ STEHENNÍ PLÁTEK SE ŽAMPIONY A MANDLEMI, RÝŽE
D.  HRACHOVÁ KAŠE S OSMAŽENOU CIBULKOU, SÁZENÉ VEJCE
E.  ROZLÍTANÝ HOVĚZÍ PTÁČEK S RÝŽÍ


Pátek:   Polévka – MEXICKÁ

A.   MASOVÁ SMĚS DVOU BAREV S PAPRIKOU, RÝŽE
B.   VEPŘOVÁ CIKÁNSKÁ S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM
C.   ZAPEČENÉ TĚSTOVINY SE ZELENINOU A UZENINOU
D.   RÝŽOVÝ MERUŇKOVÝ NÁKYP, MERUŇKOVÝ KOMPOT
E.   SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ, BRAMBOR, MRKVOVÝ SALÁT S ANANASEM

















 





 


Provozní doba

Po - Pá 7:00 - 22:00

So - Ne
na základě dohody

Rychlý kontakt

Jan Porubský
Telefon: 775 122 068
E-mail:
info@antonia.cz

Jsme členem asociace poskytovatelů sociálních služeb

Asociace poskytovatelů sociálních služeb

 

Sociální služby jsou spolufinancovány Středočeským krajem

Stredocesky kraj