Jídelní lístek

Jídelní lístek v týdnu od 25. do 29. března 2019

Odlehčená strava

Pondělí: Polévka –  HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENINOU A KAPÁNÍM

A.  ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ, KNEDLÍK
B.  PEČENÉ KUŘE S NÁDIVKOU, PAŽITKOVÝ BRAMBOR
C.  ČOČKA NA KYSELO, PÁREK, OKURKA
D.  PEČENÁ DÝNĚ HOKKAIDO S DIPEM, BRAMBOR
E.  LASAGNE S TUŇÁKEM ZAPEČENÉ SE SÝREM


Úterý: Polévka – HRSTKOVÁ

A.  HAMBURSKÁ VEPŘOVÝ KÝTA, KNEDLÍK
B.  SMAŽENÝ KARBANÁTEK, BRAMBOROVÁ KAŠE
C.  KUŘECÍ JATÝRKA S PAPRIKAMI, RAJČATY A KARI, RÝŽE
D.  RÝŽOVÁ MLÉČNÁ KAŠE S OVOCNÝM PŘELIVEM
E.  KRŮTÍ MASO NA ZELENINĚ S MAŠLIČKAMI


Středa: Polévka – MINESTRONE

A.  VEPŘOVÁ PLEC NA ZPŮSOB ZVĚŘINY, TĚSTOVINA
B.  CELESTÝNSKÉ KUŘE, RÝŽE
C.  BRAMBORY ZAPEČENÉ S KOŘENĚNÝM MLETÝM MASEM A PAPRIKOU, ZELNÝ SALÁT
D.  VAŘENÉ VEJCE, KOPROVÁ OMÁČKA, BRAMBOR
E.  KRKOVIČKA PODLE UZENÁŘE, RÝŽE


Čtvrtek: Polévka – ČESNEKOVÁ S BRAMBOREM A VEJCEM

A.  VEPŘOVÉ VÝPEČKY, LEPENICE SE SLANINOU A CIBULKOU
B.  DŽUVEČ S KUŘECÍM MASEM, OKURKA
C.  DĚČÍNSKÁ VEPŘOVÁ KAPSA, RÝŽE
D.  KRUPICOVÁ KAŠE S KAKAEM A MÁSLEM
E.  UZENÉ MASO S ČESNEKOVU ŠŤÁVOU, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, ŠPENÁT


Pátek: Polévka – ZELENINOVÁ S KUS-KUSEM

A.  VEPŘOVÁ PEČENĚ, KNEDLÍK, ZELÍ
B.  PLNĚNÉ PAPRIKY, RAJSKÁ OMÁČKA, RÝŽE
C.  SMAŽENÝ MLETÝ ŘÍZEK SE ZELENINOU, AMERICKÝ BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA
D.  TVAROHOVÁ ŽEMLOVKA
E.  KUŘE NA PÓRKU, TĚSTOVINA

 



 

Jídelní lístek v týdnu od 1. do 5. dubna 2019

Odlehčená strava

Pondělí:  Polévka – ZELENINOVÁ S RÝŽÍ

A.  VEPŘOVÁ KÝTA NA SMETANĚ, KNEDLÍK
B.  DRŮBEŽÍ JÁTRA NA SLANINĚ A CIBULCE, RÝŽE
C.  SMAŽENÝ ZELENINOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOR
D.  PIŠKOTOVÉ BUCHTIČKY S KRÉMEM
E.  VEPŘOVÁ KRKOVIČKA S GULÁŠOVOU ŠŤÁVOU, VÍDEŇSKOU CIBULKOU A ŠŤOUCHANÝMI BRAMBORY


Úterý:  Polévka –  BRAMBOROVÁ

A.   PRAŽSKÝ GULÁŠ, KNEDLÍK
B.  KUŘECÍ PRSÍČKA SE SMETANOVOU ZELENINOVOU OMÁČKOU, TĚSTOVINA
C.  BRAMBORY ZAPEČENÉ S PIKANTNÍM MLETÝM MASEM A PAPRIKAMI
D.                XXX
E.                XXX

 

Středa:  Polévka – DRŮBKOVÁ SRDÍČKOVÁ S KAPÁNÍM

A.  UZENÉ MASO, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, ŠPENÁT
B.  SRBSKÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA, RÝŽE
C.  FAZOLOVÝ GULÁŠ, PEČIVO
D.               XXX
E.               XXX


Čtvrtek:  Polévka – KVĚTÁKOVÁ S KRUPIČKOU

A.  MASOVÉ RIZOTO SE ZELENINOU, KYSELÁ OKURKA
B.  KUŘECÍ STEHÝNKO NA SMETANĚ SE ŽAMPIONY, TĚSTOVINA
C.  PŘÍRODNÍ MLETÝ ŘÍZEK, DUŠENÁ MRKEV NA MÁSLE, BRAMBOR
D.              XXX
E.              XXX


Pátek:   Polévka – RAGŮ

A.  KUŘE A LÁ BAŽANT, RÝŽE
B.  VEPŘOVÁ KRKOVIČKA PŘELITÁ PIKANTNÍ ŠŤÁVOU, BRAMBOR
C.  MAKARONY SE ZELENINOU, HOUBAMI A SLANINOU
D.              XXX
E.              XXX

















 





 


Provozní doba

Po - Pá 7:00 - 22:00

So - Ne
na základě dohody

Rychlý kontakt

Jan Porubský
Telefon: 775 122 068
E-mail:
info@antonia.cz

Jsme členem asociace poskytovatelů sociálních služeb

Asociace poskytovatelů sociálních služeb

 

Sociální služby jsou spolufinancovány Středočeským krajem

Stredocesky kraj