Jídelní lístek

tisknout jídelníček

Jídelní lístek v týdnu od 19. do 23. listopadu 2018

Odlehčená strava

Pondělí: Polévka – BRAMBOROVÁ SE ŽAMPIONY

1. OVOCNÉ KNEDLÍKY SE SKOŘICOVÝM CUKREM A MÁSLEM
2. VEPŘOVÁ MASOVÁ SMĚS, RÝŽE

                             XXX

OMLOUVÁME SE, Z PROVOZNÍCH DŮVODŮ SE DNES VAŘÍ SNÍŽENÝ POČET JÍDEL


Úterý: Polévka – S MLETÝM MASEM, KRUPICÍ A VEJCEM

1. PEČENÉ KUŘE, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
2. BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENINOU, DUŠENÉ ZELÍ

                             XXX

OMLOUVÁME SE, Z PROVOZNÍCH DŮVODŮ SE DNES VAŘÍ SNÍŽENÝ POČET JÍDEL

 

 

Středa: Polévka – ZELNÁ S UZENINOU

1. KUŘE NA SMETANĚ SE ŽAMPIONY, RÝŽE
2. RYBÍ FILÉ S ROZDUŠENÝMI RAJČATY, BRAMBOR
3. CIKÁNSKÁ VEPŘOVÁ PLEC, RÝŽE
4. TĚSTOVINY S MÁKEM, ŠVESTKOVÝ KOMPOT
5. SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, ČERVENÁ ŘEPA

 

Čtvrtek: Polévka – DRŮBEŽÍ VÝVAR S RÝŽÍ

1. MAĎARSKÝ GULÁŠ S CIBULKOU, KNEDLÍK
2. PEČENÁ VEPŘOVÁ PLEC, DUŠENÁ MRKEV, BRAMBOR
3. NASTAVENÁ KAŠE S CIBULKOU, OPEČENÁ KLOBÁSA, OKURKA
4. TĚSTOVINY ZAPEČENÉ SE ŽAMPIONY, MÍCHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT
5. KRŮTÍ PLÁTEK NA MANDLÍCH, RÝŽE

 

Pátek: Polévka – SELSKÁ

1. UZENÉ MASO, KŘENOVÁ OMÁČKA ,KNEDLÍK
2. ZAPEČENÉ BRAMBORY S PAPRIKAMI A PIKANTNÍ MASOVOU SMĚSÍ
3. TĚSTOVINY S KUŘECÍM MASEM, BROKOLICÍ A BAZALKOVÝM PESTEM
4. SMAŽENÁ SMĚS ZELENINY, BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA
5. KUŘECÍ MLETÝ ŘÍZEK, SÁZENÉ VEJCE, BRAMBOROVÁ KAŠE

 


 

Jídelní lístek v týdnu od 12. do 16. listopadu 2018

Odlehčená strava

Pondělí:  Polévka – BRAMBORAČKA S HOUBAMI

1. VEPŘOVÁ JATÝRKA NA MEDU S RÝŽÍ
2. KUŘE NA PÓRKU,  TĚSTOVINA
3. LEČO S UZENINOU, BRAMBOR
4. BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM
5. LASAGNE ZAPEČENÉ S MLETÝM MASEM A RAJČETEM
 

Úterý:  Polévka – KAPUSTOVÁ S RÝŽÍ

1. VEPŘOVÉ ZÁVITKY S KLOBÁSOU, HOŘČICÍ A KŘENEM, KNEDLÍK
2. MAKRELA PEČENÁ NA KMÍNĚ S KARI BRAMBORAMI
3. TĚSTOVINY PROMÍCHANÉ SE ŠUNKOU, VEJCI A PAPRIKAMI
4. HLÍVA ÚSTŘIČNÁ NA ČESNEKU, BRAMBOROVÁ KAŠE
5. MARINOVANÁ VEPŘOVÁ KOTLETA NA BYLINKÁCH, AMERICKÝ BRAMBOR

 

 Středa:  Polévka – FAZOLOVÁ

1. MYSLIVECKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, RÝŽE
2. ČOČKA NA KYSELO, SÁZENÉ VEJCE, KYSELÁ OKURKA
3. ŠPAGETY S BOLOŇSKOU OMÁČKOU A SÝREM
4. KVĚTÁKOVÉ PLACIČKY, BRAMBOR
5. VEPŘOVÁ ROLÁDA PLNĚNÁ LISTOVÝM ŠPENÁTEM, BRAMBOROVÁ KAŠE

 

Čtvrtek:  Polévka – KVĚTÁKOVÁ

1. STAROČESKÉ KUŘE NA ZÁZVORU, TĚSTOVINA
2. GULÁŠ S FAZOLEMI, CHLÉB
3. SLANINOVÝ KNEDLÍK, PEČENÉ UZENÉ KOLÍNKO, HLÁVKOVÉ ZELÍ
4. HOUBOVÝ KUBA, SALÁT Z ČERVENÉHO ZELÍ A ČERVENÉ ŘEPY
5. VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOR, KYSELÁ OKURKA


Pátek:   Polévka – ZELNÁ S UZENINOU

1. VEPŘOVÁ KÝTA SE SMETANOVOU OMÁČKOU, TĚSTOVINA
2. PEČENÝ KRŮTÍ STEHENNÍ ŘÍZEK, FAZOLKY SE SLANINOU, BRAMBOR
3. DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S KRÉMEM
4. SMAŽENÉ ŽAMPIONY, BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA
5. HOVĚZÍ BURGUNDSKÁ, KNEDLÍK

 


















 





 


Provozní doba

Po - Pá 7:00 - 22:00

So - Ne
na základě dohody

Rychlý kontakt

Jan Porubský
Telefon: 775 122 068
E-mail:
info@antonia.cz

Jsme členem asociace poskytovatelů sociálních služeb

Asociace poskytovatelů sociálních služeb
Samolepka verze 1