Jídelní lístek

Jídelní lístek v týdnu od 14. října do 18. října 2019

Odlehčená strava

Pondělí: Polévka –  HRACHOVÁ SE SLANINOU

A.  ZADĚLÁVANÁ KAPUSTA S VEPŘOVÝM MASEM A BRAMBOREM
B.  ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S KOŘENĚNÝM MLETÝM MASEM, PAPRIKOU A SÝREM
C.  PARDUBICKÝ GULÁŠ, TĚSTOVINA
D.  VAŘENÁ BROKOLICE SE SÝROVOU OMÁČKOU, PAŽITKOVÝ BRAMBOR
E.  PEČENÉ HOVĚZÍ MASO NA BALSAMICU S HRÁŠKEM A RÝŽÍ


Úterý: Polévka  –  DRŮBEŽÍ S DROŽĎOVÝMI KNEDLÍČKY

A.   KUŘECÍ JÁTRA NA KMÍNĚ S RÝŽÍ
B.   PLOVDICKÉ VEPŘOVÉ MASO, ŠPAGETY
C.   MEXICKÉ FAZOLE S KOUSKY ANGLICKÉ SLANINY, CHLÉB
D.   ŠPENÁTOVÉ LASAGNE
E.   UZENÉ MASO SE ŠVESTKOVOU OMÁČKOU,  KNEDLÍK


Středa: Polévka – PÓRKOVÁ S HLÍVOU ÚSTŘIČNOU

A.   PLNĚNÉ PAPRIKY, RAJSKÁ OMÁČKA, RÝŽE
B.   FUSILLI S DRCENÝMI RAJČATY A VEPŘOVÝM MASEM, SYPANÉ SÝREM
C.   PEČENÉ KOŘENĚNÉ RYBÍ FILÉ, BRAMBOR, ZELENÝ HRÁŠEK NA MÁSLE
D.   SMAŽENÉ ŽAMPIONY S BRAMBOREM A TATARSKOU OMÁČKOU
E.   KUŘECÍ PLÁTEK PEČENÝ NA ČESNEKU S BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM


Čtvrtek: Polévka –  BORŠČ

A.  VEPŘOVÁ PLEC NA HOUBÁCH, TĚSTOVINA
B.  TORTILLA S VEPŘOVÝM MASEM A ČESNEKOVÝM DIPEM
C.  PLÁTEK Z VEPŘOVÉ KÝTY S PEPŘOVOU OMÁČKOU A MAČKANÝM CIBULOVÝM BRAMBOREM
D.  BAVORSKÉ VDOLEČKY
E.  ZVĚŘINOVÝ GULÁŠ S BRAMBORÁKEM


Pátek: Polévka – DRŠŤKOVÁ

A.   SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE
B.   VEPŘOVÝ ZÁVITEK S PÓRKEM, KARI RÝŽE
C.   KUŘECÍ PLÁTEK NA ČTYŘBAREVNÉM PEPŘI, CELEROVÁ KAŠE
D.   PALAČINKY S MARMELÁDOU
E.   KACHNÍ JATÝRKA NA BYLINKÁCH S BRAMBOREM

 



 

Jídelní lístek v týdnu od 21. do 25. října 2019

Odlehčená strava

Pondělí:  Polévka – BROKOLICOVÁ

A.  BRATISLAVSKÁ VEPŘOVÁ PLEC S RÝŽÍ
B.  ŠPAGETY S RAJČATY A OLIVAMI SYPANÉ SÝREM
C.  SMAŽENÝ KARBANÁTEK, BRAMBOROVÁ KAŠE
D.  VAJEČNÁ OMELETA SE ŽAMPIONY A ŠPENÁTEM
E.  MAĎARSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ SYPANÝ CIBULKOU S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM


Úterý:  Polévka –  MINESTRONE

A.   MAĎARSKÉ RIZOTO SE ZELENINOU, SYPANÉ SÝREM
B.   VEPŘOVÉ MASO PEČENÉ NA ČESNEKU, KNEDLÍK
C.   PEČENÉ UZENÉ S ROZMARÝNOVÝMI BRAMBORY, ZELNÝ SALÁT
D.   ČOČKA NA KYSELO, SÁZENÉ VEJCE, KYSELÁ OKURKA
E.   KUŘECÍ PLÁTEK SE SMETANOVO – BYLINKOVOU OMÁČKOU S RÝŽÍ

 

Středa:  Polévka – PÓRKOVÁ

A.   JITRNICOVÝ PREJT S BRAMBOREM A SALÁTEM Z KYSANÉHO ZELÍ
B.   ZAPEČENÉ BRAMBORY S BROKOLICÍ, KVĚTÁKEM A SÝREM
C.   KRŮTÍ VÝPEČKY, KNEDLÍK, ŠPENÁT
D.   LÍVANCE S POVIDLY A TVAROHEM
E.   KUŘE A LÁ KACHNA S ČERVENÝM ZELÍM A HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM


Čtvrtek:  Polévka – ČOČKOVÁ

A.  OPEČENÝ PÁREK, BRETAŇSKÉ FAZOLE
B.  PRAŽSKÁ SEKANÁ PEČENĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE
C.  KUŘE NA PAPRICE, TĚSTOVINA
D.  OVESNÁ OVOCNÁ KAŠE
E.  SMAŽENÝ KUŘECÍ CORDON BLEU S BRAMBOREM


Pátek:   Polévka –  GULÁŠOVÁ S MLETÝM MASEM

A.   KUŘE S NÁDIVKOU, BRAMBOR
B.   HOVĚZÍ ŠTĚPÁNSKÁ S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM
C.   ŘECKÁ MASOVÁ MUSAKA S JOGURTEM A GRILOVANÝM LILKEM
D.   SMAŽENÝ KVĚTÁK, BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA
E.   NASTAVENÁ KAŠE S CIBULKOU A PETRŘELKOU, KLOBÁSA

















 





 


Provozní doba

Po - Pá 7:00 - 22:00

So - Ne
na základě dohody

Rychlý kontakt

Jan Porubský
Telefon: 775 122 068
E-mail:
info@antonia.cz

Jsme členem asociace poskytovatelů sociálních služeb

Asociace poskytovatelů sociálních služeb

 

Sociální služby jsou spolufinancovány Středočeským krajem

Stredocesky kraj