Jídelní lístek

Jídelní lístek v týdnu od 21. do 25. ledna 2019

Odlehčená strava

Pondělí: Polévka – GULÁŠOVÁ

A.  VEPŘOVÉ MASO, OKURKOVÁ SMETANOVÁ OMÁČKA, KNEDLÍK
B.  KUŘE NA DIVOKO, BRAMBOR
C.  KUŘECÍ RIZOTO S HRÁŠKEM A PAPRIKOU, ZELNÝ SALÁT
D.  JABLKOVO TVAROHOVÁ ŽEMLOVKA
E.  UZENÉ MASO, BRAMBORÁČKY, ZELÍ


Úterý: Polévka – KULAJDA S VEJCEM

A.  VEPŘOVÝ ŠPANĚLSKÝ ZÁVITEK, KNEDLÍK
B.  PEČENÉ KUŘE S NÁDIVKOU, BRAMBOR
C.  VEPŘOVÉ VÝPEČKY, BRAMBOR, LISTOVÝ ŠPENÁT
D.  ČOČKA NA KYSELO, SÁZENÉ VEJCE, KYSELÁ OKURKA
E.  VEPŘOVÉ MASO PEČENÉ NA SUŠENÝCH RAJČATECH A ROZMARÝNU, RÝŽE


Středa: Polévka – DRŮBEŽÍ S RÝŽÍ

A.  MAĎARSKÝ VEPŘOVÝ PERKELT, RÝŽE
B.  SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ, BRAMBOR
C.  KRŮTÍ STEHENNÍ PLÁTEK PO SRBSKU, TĚSTOVINA
D.  FAZOLE V PIKANTNÍ RAJSKÉ OMÁČCE, BAGETKA
E.  CIKÁNSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, FARFÁLE


Čtvrtek: Polévka – OVAROVÁ S KROUPAMI

A.  VEPŘOVÁ KRKOVIČKA PEČENÁ PO SELSKU, KNEDLÍK, ŠPENÁT
B.  ŠPAGETY AGLIO-OLIO
C.  SMAŽENÉ ŽAMPIONY, BRAMBOR
D.  KVĚTÁKOVÝ MOZEČEK, BRAMBOR
E.  PŘÍRODNÍ MLETÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, PEPŘOVÁ OMÁČKA, AMERICKÝ BRAMBOR


Pátek: Polévka – ČESNEKOVÁ

A.  VEPŘOVÁ ROLÁDA, ZAPEČENÝ SMETANOVÝ BRAMBOR
B.  PENNE S KUŘECÍMI KULIČKAMI A DUŠENÝMI RAJČATY
C.  KUŘECÍ ČÍNA S KARI RÝŽÍ
D.  SMAŽENÝ ZELENINOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE
E.  SEKANÁ SVÍČKOVÁ, KNEDLÍK

 



 

Jídelní lístek v týdnu od 14. do 18.ledna  2019

Odlehčená strava

Pondělí:  Polévka – RAJČATOVÁ S TĚSTOVINOU

A.  PLNĚNÉ PAPRIKY, RAJSKÁ OMÁČKA, RÝŽE
B.  PEČENÉ KUŘE NA ROZMARÝNU, BRAMBOR
C.  PENNE S MASOVOU SMĚSÍ A SÝREM
D.  BRAMBOROVÝ GULÁŠ, CHLÉB
E. HEJDUCKÉ MASO V ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK


Úterý:  Polévka – HOVĚZÍ S KRUPICÍ A VEJCEM

A. VEPŘOVÉ RAGŮ SE ZELENINOU, BRAMBOR
B. HRACHOVÁ KAŠE S KLOBÁSOU, OKURKA
C. SMAŽENÝ MLETÝ ŘÍZEKK, BRAMBOROVÁ KAŠE, ZELNÝ SALÁT S KŘENEM
D. TĚSTOVINY S BROKOLICÍ A ŽAMPIONY
E. PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA NA KMÍNĚ, KNEDLÍK, ŠPENÁT   

 

Středa:  Polévka – PÓRKOVÁ S BRAMBOREM

A. PIKANTNÍ VEPŘOVÝ GULÁŠ, KNEDLÍK
B. PEČENÉ RYBÍ FILÉ NA MÁSLE, BRAMBOR, MRKVOVÝ SALÁT
C. SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE
D. NUDLE S MÁKEM
E. MARINOVANÉ VEPŘOVÉ KOTLETY, AMERICKÝ BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA


Čtvrtek:  Polévka – ČOČKOVÁ

A. UZENÉ MASO, KŘENOVÁ OMÁČKA, KNEDLÍK
B. KUŘE NA KARI, RÝŽE
C. VEPŘENKY S CIBULÍ A HOŘČICÍ, BRAMBOR
D. HOUBOVÉ RIZOTO S PETRŽELKOU A SÝREM
E. KUŘECÍ PRSÍČKA V ŠUNKOVÉ OMÁČCE, TĚSTOVINA


Pátek:   Polévka – DRŮBKOVÁ SE ZELENINOU A RÝŽÍ

A. VEPŘOVÝ ZÁVITEK SE ZELENINOU, SMETANOVÁ OMÁČKA, TĚSTOVINA
B. ZELENINOVÉ LEČO S UZENINOU, CHLÉB
C. DRŮBEŽÍ SEKANÁ, BRAMBOROVÁ KAŠE
D. RÝŽOVÝ NÁKYP SE ŠVESTKAMI
E. SMAŽENÝ SÝR, BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA

















 





 


Provozní doba

Po - Pá 7:00 - 22:00

So - Ne
na základě dohody

Rychlý kontakt

Jan Porubský
Telefon: 775 122 068
E-mail:
info@antonia.cz

Jsme členem asociace poskytovatelů sociálních služeb

Asociace poskytovatelů sociálních služeb

 

Sociální služby jsou spolufinancovány Středočeským krajem

Stredocesky kraj